Een afspraak maken – Huisartsenpraktijk Smith – Groningen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Smith
Johan Dijkstralaan 3 9744 DA
Groningen

Een afspraak maken

Spreekuur huisarts

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag bellen.
De assistente is telefonisch bereikbaar tussen  8:00  en 10:15    11:00 en 12:00   13:30-16:00

Als u voor 8.30 uur belt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. De assistente zal u vragen naar de reden van uw komst, dit in verband met de planning van het spreekuur. Als een afspraak dezelfde dag niet mogelijk is, zal zij een andere dag voorstellen.  De assistente kan altijd met de huisarts overleggen of het medisch gezien nodig is direct (met spoed) of op een ander moment van de dag een afspraak te plannen.

Het maken van een afspraak aan de balie is in verband met de privacy niet gewenst.

Wilt u aangeven bij de assistente wanneer u meerdere vragen heeft of om andere redenen denkt meer tijd nodig te hebben dan de gebruikelijke 10 minuten?  De assistente zal dan extra tijd voor uw bezoek inplannen.

Let op: u kunt ook online een afspraak maken bij de huisarts.

Huisbezoek

U kunt een huisbezoek aanvragen als u vanwege uw gezondheid of klachten niet naar de praktijk kunt komen. Als u voor dezelfde dag een visite nodig denkt te hebben is het belangrijk voor dit voor 10:00 aan te vragen.

De huisarts kunt u dan tussen 12:15 en 13:45 verwachten.

Spreekuur doktersassistente

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag houdt de assistente spreekuur tussen 15:00 en 16:00.  Voor dit spreekuur kunt u een afspraak maken.

Op het spreekuur van de assistente kunt u terecht voor bijvoorbeeld het uitspuiten van oren, aanstippen van wratten, injecties, bloeddruk meten, hechtingen verwijderen of het maken van een uitstrijkje.

Let op: u kunt ook online een afspraak maken bij de doktersassistente.

Spreekuur praktijkondersteuners

Voor het maken van een afspraak bij de praktijkondersteuner somatiek kunt u bellen met de assistente. Het is niet meer mogelijk via een apart telefoonnummer met de praktijkondersteuner somatiek zelf te bellen, wel kan de assistente een telefonische afspraak inplannen zodat u op een later tijdstip door de praktijkondersteuner somatiek teruggebeld wordt.

Let op: u kunt ook online een afspraak maken bij de praktijkondersteuners somatiek.

Voor meer informatie over de praktijkondersteuner somatiek klikt u hier.

Spreekuur GGZ /Ina Tromp

Voor patiënten die behoefte hebben aan psychologische ondersteuning kan er een afspraak gemaakt worden via de assistente. Meestal wordt er vooraf aan het eerste gesprek een afspraak gemaakt met uw huisarts om af te stemmen of deze vorm van hulpverlening voor u het meest geschikt is.