kwaliteitskeurmerk – Huisartsenpraktijk Smith – Groningen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Smith
Johan Dijkstralaan 3 9744 DA
Groningen

kwaliteitskeurmerk

Huisartsenpraktijk Smith heeft in december 2022 opnieuw
het kwaliteitskeurmerk NHG-praktijkaccreditering ontvangen!

Wat betekent het kwaliteitskeurmerk? U bent verzekerd van de best mogelijke zorg

Het keurmerk betekent dat wij voldoen aan landelijk gestelde normen voor kwaliteit en voortdurend en systematisch werken aan verbetering. Als patiënt bent u hierdoor verzekerd van de best mogelijke zorg. Het keurmerk is ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Hoe komt een praktijk aan een keurmerk?

Om voor de eerste keer voor het keurmerk in aanmerking te komen wordt de praktijk helemaal doorgelicht op het gebied van organisatie, praktijkvoering en medisch handelen. Daarnaast geven patiënten hun mening over de huisartsenpraktijk door een enquête in te vullen. Met deze informatie stelt de praktijk verbeterplannen op en voert ze die uit.

Nadat het keurmerk voor het eerst is afgegeven wordt jaarlijks nagegaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of nog aan de voorwaarden wordt voldaan.

Uw mening is belangrijk voor ons

Een geaccrediteerde praktijk kent graag de klachten en ideeën van patiënten. Alleen dan kunnen we  de praktijk steeds weer verbeteren. Onze medewerkers horen dus graag welke ideeën u heeft. Al uw opmerkingen zijn welkom. Uw mening is belangrijk voor ons. Of het nu gaat om onze manier van werken, de vakbekwaamheid of iets totaal anders. De doktersassistente neemt uw opmerkingen graag in ontvangst.